Festival Habercisi - 5 , Eylül'de Neler Var?


Yaz sonuna yaklaşırken, festival sezonuda yavaştan kapanıyor. Bu yıl hala bir müzik festivaline katılmadıysanız. Bakınız elinizde ne tercihler kaldı...

9 – 10 Eylül, Rock Tatili Olympos Mini Fest:

Zeytinli Rock Festivali'yle başlayan ve bu yıl 6.sı yine Foça'da gerçekleşen Poem organizasyonun, Türkiye'nin en geniş katılımlı festivali, yaz sonunda mini bir festivalle yeni bir seri yakalayacak gibi duruyor. Son 10 yılda gençlerin önemli uğrak yerine dönüşmüş olan Olympos'ta gerçekleşecek olan festival Şeker Bayramı tatili için güzel bir alternatif olabilir.



Festivalin headline grupları ise,

cumartesi;
Ogün Şanlısoy, Moğollar, Luxus.

Pazar;
Duman, Marsis ve Paranoya.

Ayrıntılı bilgiler için;

ya da facebook'tan;


23 – 26 Eylül, PSYFILES - Journey to Lycia 2 (Open Air Full Moon Festival)


İlk olarak 2007 yılında Olympos'ta gerçekleşen Psyfiles – Journey to Lycia müzik festivali, bu yıl Fethiye Katrancı koylarında yine doğa harikası bir alanda denize nazır gerçekleşecek. İki sahnenin bulunacağı festivalde ana sahne ve chill-out sahnelerinde, yerli yabancı dj'lerin yanısıra Kara Güneş'in de yer alması dikkat çekiyor.

Ayrıca festival, "Görsel ve akustik algı değişikliği ve vizyon deneyimi" yaşatacağı konusunda iddialı duruyor. Benden söylemesi...



Ayrıntılı bilgiler için;

ya da facebook'tan;


27 Eylül – 3 Ekim, Back to Nature 2

Mind Manifest Project, yaz sonunda hem dinlendirici hem de hızlandırıcı, bir haftalık uzun süreli bir etkinlikle doğaseverleri çağırıyor. Geçen yıl Elemental Evoluton Festivali'nin gerçekleştiği alanda yani Eski Foça  - People Camping'de, ilk dört gün mütevazı bir ses sistemi, son üç gün ise güçlü ses sistemi ve live-dj'lerle samimi bir atmosfer yaratmak istiyor.
Bu etkinlikle ilgili duyuruya sonra tekrar değineceğim. Şimdilik ayrıntılı bilgi için facebook'tan;

Eylül ayının ılık havasında kendinize bir festival seçin... :)




.